"Merkator" otvorio osmi "Roda centar" u Srbiji

Bez autora
Jun 30 2011

"Merkator S" (Mercator) otvorio je danas u Vrbasu osmi po redu "Roda centar" u Srbiji u koji je investirano više od dva miliona evra, a predstavnici te kompanije najavili su nova ulaganja u iznosu od 24 miliona evra u ovoj godini. Povodom ovog otvaranja, "Merkator S" je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje tog grada i okoline. Investicije "Merkatora" u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu. Nastavljaju sa investicionim aktivnostima i planiraju da tokom ove godine ulože 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina. Trgovačka površina "Roda centra Vrbas" iznosi 5.000 metara kvadratnih, a otvaranje tog objekta omogućilo je upošljavanje 50 novih radnika.

"Merkator" otvorio osmi "Roda centar" u Srbiji"Merkator S" (Mercator) otvorio je danas u Vrbasu osmi po redu "Roda centar" u Srbiji u koji je investirano više od dva miliona evra, a predstavnici te kompanije najavili su nova ulaganja u iznosu od 24 miliona evra u ovoj godini.

Povodom ovog otvaranja, "Merkator S" je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje tog grada i okoline.

"Investicije 'Merkatora' u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu", kazala je Stanka Čurović, članica Uprave grupe "Merkator" za "Merkator" trgovinu jugoistočne Evrope.

"Nastavljamo sa investicionim aktivnostima i planiramo da tokom ove godine uložimo 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina", kazala je Čurović.

Ona je napomenula da trgovačka površina "Roda centra Vrbas" iznosi 5.000 metara kvadratnih, kao i da je otvaranje tog objekta omogućilo upošljavanje 50 novih radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik